Nyt
  • Vi søger flere engelske korrekturlæsere
  • Nu tilbyder vi også korrekturlæsning af engelske tekster
    

Vægt på faglighed, grundighed og fleksibilitet

Vores team består p.t. af 15 personer, der alle er nøje udvalgt blandt flere hundrede ansøgere. Vi har valgt vores sprogkonsulenter ud fra deres dokumenterede erfaring inden for korrekturlæsning, redigering og oversættelse, og de har alle en relevant faglig baggrund. Deres sproglige og grammatiske færdigheder ligger langt over gennemsnittet, og de har typisk en særlig interesse for det danske og engelske sprog, som er relateret til deres fag eller uddannelse. Inden ansættelse foretager e-marie en grundig evaluering af sprogkonsulenternes færdigheder og evne til at levere kvalitet til tiden.

På baggrund af vores sprogkonsulenters særlige interesse for sproget og deres faglige stolthed kan vi tilbyde garanti for nul fejl og levering til tiden. Vores store team sikrer også, at der altid er en sprogkonsulent klar til at modtage din opgave. Derfor kan vi levere inden for tre timer – også om aftenen og i weekenden.

Hvorfor arbejder I for e-marie?

Lise Lindenkrone, lærer og cand.phil. i dansk



"e-marie er med til at vedligeholde mine kompetencer, og jeg sætter stor pris på de faglige udfordringer og dialogen med de andre korrekturlæsere. Indtægten er rar, men det er en biting."

Ninka Nicoline Pedersen, antropolog



"Jeg har små børn og er i gang med at skrive en bog. Om aftenen og i løbet af dagen arbejder jeg for e-marie. Det giver mig afveksling, og jeg kan sidde i min sofa og tjene 200 kr. i timen."

Katja Meier Marcussen, selvstændig skribent, cand.merc.MAC

”Jeg kan tilgå en opgave på alle tider af døgnet, og den fleksibilitet fungerer rigtig godt for mig, der arbejder som selvstændig med ghostwriting, tekstforfatning og redigering. e-marie giver mulighed for, at jeg kan fordybe mig i en tekst og bruge mine kompetencer inden for kommunikation.”

Klik her, se hvad det kræver, og test dine korrekturfærdigheder.

icon

Vi korrekturlæser og redigerer både danske og engelske tekster.

 
icon

Sådan fungerer
e-marie.

Se filmen